HUISVESTING

EEN VEILIGE SCHOOLOMGEVING

VERKEERSLUWE OMGEVING

De Anne Frankschool ligt aan de verkeersluwe De Sanstraat in Hoogkerk. De straten rondom de school zijn bovendien ingericht volgens de leidraad Veilige Schoolzone. De dependance ligt naast het hoofdgebouw, en de gebouwen bevinden zich in een rijke speelomgeving, waaronder een voetbalkooi. De peuters en kleuters hebben een eigen afgescheiden speelplein.

kleuterplein

het kleuterplein

BIBLIOTHEEK

De bovenbouw groepen zijn gehuisvest in de dependance. In dit gebouw is ook de openbare bibliotheek gehuisvest, wat de drempel voor leerlingen om te lezen verlaagt.

Bieb, gym, tuintjes

SCHOOLTUINTJES

Wij maken voor het natuuronderwijs gebruik van de schooltuintjes in Westpark vlakbij Hoogkerk. De kleutergroepen hebben hun eigen tuintjes naast hun lokaal.

PEUTERSPEELZAAL DE SMURF

In onze school is ook peuterspeelzaal de Smurf gevestigd. In overleg met de betrokken begeleidsters en leerkracht is het mogelijk dat peuters wat eerder al ‘proefdraaien’ in de kleutergroep.

agenda